Over ons

Sqmize staat al sinds 1994  voor de beste producten voor gewichtheffen, powerliften en functionele fitness, ook wel bekend als Crossfit.

Sqmize is een Duits bedrijf wat al sinds 1994 bestaat onder de naam Simple Products gmbh. In 1997 is hun website Simpleproducts online gegaan, dit was natuurlijk een belangrijke mijlpaal. Ze staan voor kwaliteit en de beste producten welke nodig zijn voor je krachttrainingen. Dit is regelmatig bevestigd door sportinstituten en sportbladen zoals: De Keulse sportuniversiteit, tijdschrift Fit For Fun en nog vele andere.

Tot op de dag van vandaag is er niks veranderd aan de drijfveer om hoogwaardige krachttrainingstoestellen met herkenbare concurrentievoordelen tegen de goedkoopste prijzen aan te bieden. De krachttrainingsproducten zoals: Power racks, rigs, squat racks, multi-gyms, halterbanken, dumbbells, Olympische en speciale barbells, bumperplates, 50 mm halterschijven en andere items en accessoires worden ontworpen en gespecificeerd in het hoofdkantoor Seevetal/Hamburg. Duitsland staat natuurlijk onder andere bekend om zijn degelijke en kwalitatief sterke producten. Dit is de reden waarom de Premium Bison-serie en geselecteerde Olympische halterstangen al jaren in het zuiden van Hamburg worden geproduceerd. De “Made in Germany” is een geweldige toevoeging op het assortiment en wordt dan ook steeds verder uitgebreid.

Er is veel veranderd, zo zijn alle activiteiten onder één dak gecentraliseerd niet ver van de haven van Hamburg en zijn ze een samenwerking aangegaan met WODsupport welke de belangen van Sqmize.nl behartigt in Nederland.

De principes van de beginjaren zijn gebleven:

  • Ze verkopen alleen hoogwaardige en innovatieve producten en oplossingen met overtuigende voordelen en handige technische details!
  • Het is hun doel om apparaten en apparatuur aan te bieden met buitengewoon hoge kwaliteitsnormen. Materiaal, verwerkingskwaliteit en prijs-prestatie bepalen de selectie van hun producten. Ze besteden speciale aandacht aan design, functionaliteit en training. Dit laatste omvat vloeiende en biomechanische bewegingen!
  • Met Simpleproducts als fabrikant en Sqmize.nl als importeur zorgen we met onze werkplaats en onderdelencentrum in Duistland voor een hoge mate van zekerheid van uw aankoop. Tijdens de garantieperiode en daarna zorgen we voor een snelle en onbureaucratische service aan de klant!
  • Uw aankoopbeslissing is bij Sqmize.nl in veilige handen. Simpleproducts is al bijna 30 jaar actief met eersteklas producten met de beste prijzen. Een transparant aankoopproces, betrouwbare klantenservice, ons competente advies en gratis verzending binnen Nederland vanaf een bestelwaarde van 50,- Euro, maken de beslissing om te kiezen voor Sqmize.nl een stuk makkelijker.
     

Op de website is een uitgebreid assortiment te vinden met de beste producten aller tijden. Door de uitstekende prijs en kwaliteit verhouding is er alles voor de prijsbewuste sporter.